Üçkavak İlkokulu
Üçkavak Mahallesi Savur/MARDİN

VİZYON

Üçkavak İlkokulu olarak vizyonumuz; Türk Milli Eğitiminin amaçlarına uygun, vatanını milletini seven ve kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Üçkavak İlkokulu olarak misyonumuz; okulumuz stratejik plan çerçevesinde özellikle kız öğrencilerin okullaşmasını arttırmak için köyümüzde ve komşu köylerimizde velilere yönelik çeşitli etkinlikler ve ikna çalışmaları yapmak, eğitimde veli faktörünü daha etkili kullanarak dürüstlüğü temel ilke edinmiş demokrasi bilincini geliştirmiş çalışkan bireyler yetiştirmektir.

Normal Öğretim

Servis Bilgisi

Yenilmez ve Koşuyolu mahallelerinden öğrenci servisi, ilçe merkezinden ise öğretmen servisimiz ve özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

- Okulumuz ilçe merkezine 11 kilometre, il merkezine ise 48 kilometre uzaklıktadır.